Vi tilbyder / Holdtræning

Holdtræning

Hundetræning, der giver mening!
 
OBS! Holdtræning er pt sat på standby grundet travlhed med kandidatspeciale. I juni vil der være fokustimer igen.
 
Med vores private træningsbane i Støvring, som primær udgangspunkt, tilbyder vi holdtræning, der varetages af erfarne uddannede trænere. Vi giver dig, som hundeejer, mulighed for at deltage i specialiseret holdtræning uden at skulle ruineres.
 
Vi ønsker at skabe en klub-agtig atmosfære omkring vores hundeskole, således at du, udover at deltage i specialiseret hundetræning, der giver mening, også kan være en del af et fællesskab sammen med andre hundeejere, der ønsker en større forståelse for både træning og adfærd. Et fællesskab, hvor der er plads til forskellige ambitioner, hvor spørgsmål er velkomne og hvor atmosfæren er humørfyldt og varm. 
Holdtræningen varetages af erfarne uddannede trænere, der udover at følge med i den rivende udvikling indenfor træning og adfærd, bare brænder for at hjælpe hunde og ejere godt på vej eller videre på deres rejse gennem dagligdagen og på træningsbanerne. 
 
Omend træningen primært foregår på vores private træningsbane i Støvring, inddrager vi, efter ønske og behov, de omkringliggende omgivelser, som indbefatter både by- og skovmiljø. 
 
Vi konkurrerer ikke med de mange gode hundeklubber rundt omkring.
Vi opstiller træningstilbud, som er specialiseret i forhold til vores kompetencer og interesseområder.
Copyright (c) Alpha HundeadfærdsCenter. Alle rettigheder er reserveret | CVR: 26698979 | Hæsumvej 66, 9530 Støvring - Danmark